Ovlivňuje světová zbrojní výroba politický vývoj nebo naopak? - Levora, Josef, 1931-
Článek se zabývá vztahem světové zbrojní výroby a politiky. Autor předkládá podíl vojenských výdajů na státním rozpočtu, předpovídá vývoj v Asii do roku 2015 a upozorňuje na změny ve vojenských koncepcích.