Otazníky okolo asistované reprodukce - Fryštenská, Marcela
Tématem článku je asistovaná reprodukce a institut surrogacy, což je dohoda, která spočívá v tom, že žena souhlasí s tím, že bude nosit dítě jiné matky a porodí ho. Autorka se zabývá těmi, kteří nemohou mít bez lékařské pomoci děti, a blíže nahlíží na otázku, zda povolit lékařům nabídnutí pomoci, která může být v některých případech povážována za morálně pochybnou.