Otázka legality hrozby nebo použití jaderných zbraní - Potočný, Miroslav, 1925-2001
Článek se zabývá rozhodováním Mezinárodního soudního dvoru o právním posudku k otázce, zda jsou hrozby nebo použití jaderných zbraní dovoleny mezinárodním právem a za jakých okolností.