Ostpolitika SRN za Erharda a Kiesingera - Plšková, Jaroslava
Článek se zabývá změnami v mezinárodní politice v 60. letech a jejich vlivem na vývoj SRN. Autor dále představuje politiku spolkového kancléře Ludwiga Erharda a Kurta Georga Kiesingera.