OSN, RB a vztahy mezi USA a Íránem : problém použití donucovacích prostředků - Gedlu, Mesfin, 1955-
Článek se zaměřuje na roli Rady bezpečnosti a OSN po studené válce, ideologie nového intervencionismu a zahraniční politiku USA vůči Íránu.