OSN a konflikty v rozvojovém světě se zaměřením na Afriku - Vraný, Jan, 1928-
Tématem článku jsou konflikty v rozvojovém světě. Klíčovou roli v mírovém úsilí hraje OSN. Článek informuje především o konfliktech, ke kterým docházelo a dochází v Africe.