Organizace amerických států na přelomu tisíciletí - Jungbauer, Radomír, 1936-
Článek se zabývá dějinami Organizace amerických států, popisuje priority této organizace a opatření na posílení bezpečnosti a důvěry na přelomu tisíciletí.