Organizace Africké jednoty hledá nové ideje - Gedlu, Mesfin, 1955- (2000)
Autor popisuje vývoj a účinnost Organizace africké jednoty a varuje před hrozbou africké kontinentální války.
Keywords: Organization of African Unity; mezinárodní vztahy -- Afrika; mezinárodní instituce a organizace -- Afrika; international relations -- Africa; international institutions and organizations -- Africa