Oprášená Hallsteinova doktrína - Winkler, Pavel
Autor se zabývá obnovením Hallsteinovy doktríny, která byla po dlouhá léta jedním z hlavních pilířů zahraniční politiky Spolkové republiky Německa a jejíž podstatou bylo, že SRN je jediným německým státem existujícím podle mezinárodního práva a má tudíž právo na výlučné zastupování německého národa.