Opět k rozpadu staré Jugoslávie - Zrno, Matyáš, 1979-
Autor reaguje na článek Jiřího G. Müllera, který se pokouší osvětlit problém Kosova exkurzem do dějin zemí bývalé Jugoslávie, uvádí na pravou míru některé historické nepřesnosti článku a polemizuje s některými jeho myšlenkami.