OPEC : pramen všeho zla, nebo obětní beránek? - Strnad, Tomáš, 1972-
Autor odpovídá na otázku, co je to OPEC, kdo jsou její členové, jaké jsou její hlavní cíle, její politika a jaký má vliv na ceny ropy.