Omezený styk dítěte s rodiči - Průchová, Bohumila, 1973-
Tématem článku je neschopnost rozvedených rodičů dohodnout se na výchově a styku dítěte s rodiči. Tuto situaci musí řešit soud. Autoři vysvětlují právní úpravu omezeného styku dítěte s rodiči, vliv rozvodu na dítě a okolnosti, které se soudním rozhodováním o omezeném styku souvisejí.