OECD v roce 1999 - Fajkusová, Blanka
Článek se zabývá historií Organizace pro ekonomickou spolupráci a rozvoj, jejím posláním a klíčovým tématem OECD pro 21. století, což je zvládnutí výzvy globalizace ekonomických procesů.