Odzbrojenie - Šmihula, Daniel, 1972-
Autor přibližuje politická jednání a dohody směřující k regulaci zbrojení a kontrole zbraní. Otázky odzbrojení se dostávají do popředí v souvislosti s krizí v Iráku a Severní Koree.