Odzbrojení na konci 20. století - Ondřej, Jan, 1960- (1997)
Článek se zaměřuje na otázku udržení mezinárodního míru bezpečnosti a odzbrojení a varuje před nebezpečím jaderných zbraní.
Keywords: mezinárodní bezpečnost; odzbrojení; international security; disarmament