Odzbrojení a regulace zbrojení v mezinárodním právu a ve vztahu k suverenitě státu - Ondřej, Jan, 1960-
Článek popisuje historický vývoj pravidel o regulaci zbrojení a odzbrojení, vysvětluje pojem odzbrojení, regulace zbrojení, omezení zbrojení, kontrola zbrojení a představuje pravidla upravující odzbrojení a regulaci zbrojení v mezinárodních smlouvách.