Odolávání severokorejského militarismu - Fürst, Rudolf, 1958- (2003)
Autor hodnotí a analyzuje přetrvávající izolovaný vojenský režim Severní Korey, postavení Severní Korey v mezinárodní politice a postoje ostatních států k severokorejské politice.
Keywords: politika; izolacionismus; militarismus; politics; isolationism; militarism; Korejská lidově demokratická republika; Korea (North)