Odolávání severokorejského militarismu - Fürst, Rudolf, 1958-
Autor hodnotí a analyzuje přetrvávající izolovaný vojenský režim Severní Korey, postavení Severní Korey v mezinárodní politice a postoje ostatních států k severokorejské politice.