Odměňování a některé jiné nároky spojené s výkonem funkce členů zastupitelstev obcí - Chládková, Alena
Autorka poskytuje souhrnné informace o problematice odměňování a některých dalších nárocích členů zastupitelstev obcí. Uvádí přehled právních předpisů, kterými se tato oblast řídí, vysvětluje základní pojmy a postupy při poskytování odměn a ostatních nároků.