Od prvních kontaktů k interoperabilitě AČR s NATO - Pezl, Karel, 1927-2022
Autor se věnuje přeměnám, které se odehrály v České republice od roku 1989, vývoji vztahu ČR-NATO a podpůrným aktivitám pro přijetí České republiky do NATO.