Ochranná výchova nedospělce - Fojtová, Andrea
Autorka se věnuje problematice ochranných opatření pro nezletilé, které jsou nařízeny po trestném činu. Seznamuje s ochranným léčením, ochrannou výchovou a zabráním věci.