Ochrana zaměstnanců při platební neschopnosti zaměstnavatele. - Štefko, Martin, 1979-
Autor vysvětluje podíl úřadů práce na ochraně zaměstnanců při platební neschopnosti zaměstnavatele. Mimo jiné se věnuje problematice pojistného na sociální zabezpečení.