Ochrana zaměstnanců při platební neschopnosti zaměstnavatele. [1] - Štefko, Martin, 1979- (2003)
Autor podrobně vysvětluje obsah zákona č. 118/2000 Sb., o ochraně zaměstnanců při platební neschopnosti zaměstnavatele, který stanovuje podmínky, jenž zaměstnancům v určitém rozsahu garantují uhrazení mzdových nároků státem.
Keywords: sociální péče; zaměstnanci; mzdy; platební neschopnost; social care; employees; wages; insolvency