Ochrana osobních údajů /

Autor se zabývá problematikou ochrany osobních údajů, které poskytuje zaměstnanec zaměstnavateli. Všímá si základní právní odpovědnosti za zpracování údajů, citlivých údajů, oznamovací povinnosti zaměstnavatele vůči Úřadu pro ochranu osobních údajů a archivaci a skartaci osobních údajů....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Neuwirt, Karel. (Author)
Format: Article
Language:Czech
Subjects:
Source:Nový průvodce pracovněprávními předpisy, důchodovým, nemocenským a zdravotním pojištěním, odměňováním, daněmi
6/1 (2002), s. 25-29
Cover Image
LEADER 01917caa a22004453a 4500
001 MUB02000033997
003 CZ BrMU
005 20021029000000.0
008 020201s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
040 |a BOD031  |b cze  |c BOD031  |d BOD031 
080 |a 34  |% FSS 
100 1 |a Neuwirt, Karel.  |4 aut 
245 1 0 |a Ochrana osobních údajů /  |c Karel Neuwirt. 
520 3 |a Autor se zabývá problematikou ochrany osobních údajů, které poskytuje zaměstnanec zaměstnavateli. Všímá si základní právní odpovědnosti za zpracování údajů, citlivých údajů, oznamovací povinnosti zaměstnavatele vůči Úřadu pro ochranu osobních údajů a archivaci a skartaci osobních údajů. 
653 0 |a Informace - poskytování  |% FSS 
650 0 7 |a Informace  |2 local  |% FSS 
650 0 7 |a Ochrana osobních údajů  |2 local  |% FSS 
653 0 |a Osobní data - archivace  |% FSS 
650 0 7 |a Osobní data  |2 local  |% FSS 
653 0 |a Osobní data - skartace  |% FSS 
650 0 7 |a Osobní data  |2 local  |% FSS 
653 0 |a Osobní údaje - ochrana  |% FSS 
650 0 7 |a Osobní údaje  |2 local  |% FSS 
653 0 |a Osobní údaje - právní odpovědnost  |% FSS 
650 0 7 |a Osobní údaje  |2 local  |% FSS 
653 0 |a Osobní údaje - zpracování  |% FSS 
650 0 7 |a Osobní údaje  |2 local  |% FSS 
773 0 |t Nový průvodce pracovněprávními předpisy, důchodovým, nemocenským a zdravotním pojištěním, odměňováním, daněmi  |w (CZ-BrMU)000169741  |g 6/1 (2002), s. 25-29 
LKR |a UP  |b 000169741  |l MUB01  |n zdrojový dokument 
CAT |c 20040817  |l MUB02  |h 1248 
CAT |a CONV-M04  |b 00  |c 20040919  |l MUB02  |h 1735 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20060221  |l MUB02  |h 0009 
CAT |c 20080605  |l MUB02  |h 1223 
CAT |c 20090401  |l MUB02  |h 1017 
CAT |c 20090401  |l MUB02  |h 1040 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120325  |l MUB02  |h 1911 
CAT |c 20170818  |l MUB02  |h 1647 
CAT |c 20170821  |l MUB02  |h 1329 
M06 |a Article