Ochrana hospodářské soutěže v Evropské unii - Hřích, Jan, 1964-
Autor popisuje legislativu a fungování ochrany hospodářské soutěže v Evropské unii. Vysvětluje význam politiky ochrany hospodářské soutěže, regulaci veřejné pomoci v Evropské unii a situaci České republiky z hlediska možného vstupu do Evropské unie.