OBSE a boj s terorismem : důsledky pro její roli - Karlas, Jan, 1978-
Autor si všímá evropských aktivit vedoucích k boji proti terorismu a činnosti Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE).