OBSE! : co o ní víme?? - Leška, Vladimír, 1932-
Článek informuje o minulosti, současných aktivitách a o budoucím místu Organizace pro bezpečnost a spoupráci v Evropě - OBSE v evropské bezpečnostní architektuře.