Obranná dilemata Spojených států : projekt systému protiraketové obrany - Karlík, Radomír, 1973-
Autor se zamýšlí nad rolí USA ve světové politice, paradigmem amerických zájmů a vysvětluje systém národní protiraketové obrany.