Obrana demokracie a analýza politiky - Mareš, Miroslav, 1974 duben 8.- (2001)
Článek se věnuje protiextremistické politice, jejímu vymezení, institucím, aktérům, konfliktům, formě a obsahu.
Keywords: politika -- analýza; demokracie; boj proti extremismu; politics -- analysis; democracy; extremism control