Obnovená spolupráce : informace o česko-slovenském semináři na téma Možnosti česko-slovenské spolupráce v bezpečnostní oblasti po první vlně rozšiřování NATO - Leška, Vladimír, 1932-
Autor informuje o česko-slovenském semináři na téma Možnosti česko-slovenské spolupráce v bezpečnostní oblasti po první vlně rozšiřování NATO, který se konal 22.9.1999 v Praze.