Oblasti pôsobnosti zahraničnej politiky Slovenskej republiky - Šmihula, Daniel, 1972-
Autor uvádí oblasti, na které se zaměřuje slovenská zahraniční politika, a vysvětluje, jaké zájmy zde Slovensko má a jak se zde slovenská zahraniční politika projevuje.