Oběti, či komplicové? - Hodný, Jiří, 1965-; Šťastný, Radim (1993)
Článek se týká sociologického pohledu na šikanování v rámci armády a rozdíly v interpretaci vojenské základní služby mezi příslušníky dvou generací.
Keywords: sociologie vojenství; šikana; military sociology; bullying