Obecná charakteristika Úmluvy o právech dítěte - Bayerová, Monika, 1968-
Autorka představuje výhody a nevýhody toho, že Úmluvu o právech dítěte, přijatou 20.11.1989, ratifikovalo přes 200 států a předkládá její stručnou charakteristiku.