Občanská společnost a způsob vlády v informační společnosti - Mooney, Terry
Článek se zabývá teorií občanské společnosti, popisuje pět hlavních rolí občanské společnosti, vyzdvihuje důležitost občanské angažovanosti a zaměřuje se na vliv informační společnosti na způsob vládnutí.