O zlu, agresi a násilí : rozhovor s Milanem Petruskem - Petrusek, Miloslav, 1936-2012
Rozhovor se týká toho, jaký je vztah mezi pojmy násilí, zlo, agresivita, útok, brutalita v sociologii, jaké jsou jejich projevy a příčiny.