O neurčitosti sociálního dění - Kabele, Jiří, 1946-
Autor představuje svoji knihu Přerody : principy sociálního konstruování, pojednávající o tom, jak se lidé stávají součástí neurčitého sociálního dění a jak se s ním vypořádávají, tj. jak sociálně konstruují realitu.