O koncepci zahraniční politiky České republiky - Kavan, Jan, 1946-
Autor, ministr zahraničních věcí České republiky, představuje Koncepci zahraniční politiky, který se zabývá východisky zahraniční politiky České republiky, definuje její principy, zájmy a cíle a stanoví konkrétní agendu a úkoly zahraniční politiky ve střednědobém horizontu.