Nový zákon o uznávání odborné kvalifikace - Pavelková, Lenka
Autor vysvětluje působnost a obsah zákona o uznávání odborné kvalifikace č. 18/2004 Sb., který pro účely volného pohybu osob mezi členskými státy Evropské unie upravuje postup správních úřadů a profesních komor pri uznávání odborné kvalifikace.