Nový zákon o sociálně-právní ochraně dětí. - Novotná, Věra
Autorka představuje působení nestátních subjektů v sociálně-právní ochraně dětí, tak jak to bylo uvedeno v zákoně o sociálně-právní ochraně dětí přijatém 9.12.1999.