Nový zákon o sociálně-právní ochraně dětí. - Novotná, Věra
Autorka představuje nový zákon o sociálně-právní ochraně dětí. Upozorňuje na novou úpravu pobytu dítěte mimo ústavní zařízení, vymezuje okruh dětí, kterým náleží sociálně-právní ochrana v plném rozsahu, podmínky zřízení komise pro sociálně-právní ochranu dětí při okresním úřadě a dalších zařízení sociálně-právní ochrany.