Novodobý vývoj hrubého domácího produktu ve světě - Stehlík, Jiří, 1939-
Autor se pokouší blíže dokumentovat a upřesnit tezi o tom, že se v období uplynulých zhruba 25-30 let snižují tempa ekonomického růstu rozvinutých zemí.