Novela zákoníku práce a pracovní doba - Sládek, Václav, 1933- (2004)
Autor uvádí změny v rozvrhování pracovní doby a poskytování přestávky na jídlo a oddech, které upravuje novela zákoníku práce zákon č. 46/2004 Sb. Srovnává právní úpravu platnou před uvedenou novelou a novou právní úpravu s účinností od 1. března 2004.
Keywords: od 2004; pracovní právo; pracovní doba; pracovní podmínky; zákoník práce; labor laws and legislation; labor time; working conditions; Česko; Czechia