Novela zákona o dani dědické, dani darovací a dani z převodu nemovitostí
V textu je vysvětlen obsah novely zákona č. 357/1992 Sb., o dani dědické, dani darovací a dani z převodu nemovitostí, která nabyla účinnosti dnem 1. ledna 2004.