Nové trendy v hospodářské politice arabských zemí - Wagner, Richard, 1957- (1997)
Autor představuje nové trendy v hospodářské politice arabských zemí, které ovlivňuje ropné bohatství jednotlivých zemí, počet a hustota obyvatel, rozvoj infrastruktury a rozpočtová a zahraničněobchodní struktura.
Keywords: hospodářská politika; ekonomická transformace; ropná politika; economic policy; economic transformation; petroleum policy; arabské země; Arab countries