Nové přístupy ke klientům na úřadech práce - Tuhá, Helena
Autorka informuje o změnách, ke kterým dochází na úřadech práce a které jsou založeny na novém přístupu ke klientům. Konkrétně se věnuje dvěma projektům nazvaným První příležitost a Nový start. Stručně uvádí jejich podstatu, dosažené výsledky, pozitiva, negativa a obecná doporučení.