Nové boje v Angole : možnost vzkříšení ideálů angolské revoluce - Gedlu, Mesfin, 1955-
Článek se zabývá angolských konfliktem, změnami politické rovnováhy ve střední a jižní Africe a jejich významem pro vývoj situace v Angole.