Nová strategie leteckých válek - Müller, Zdeněk, 1954-
Tématem článku je použití letecké síly jako dominantního prvku v současných válečných konfliktech. Autor uvádí obecné zkušenosti z použití letectva v konfliktech, vývoj používání letectva a vysoce přesných zbraní ve válečných střetech a objasňuje problémy a rizika použití přesných zbraní a nemožnost přesných zbraní působit za každého počasí.