Nová právní úprava trestního soudnictví pro mládež - Mašek, Daniel (2004)
Článek se zabývá novou právní úpravou soudnictví pro mládež.
Keywords: trestní soudnictví; soudnictví ve věcech mládeže; kriminalita mládeže; trestání mladistvých; administration of criminal justice; administration of juvenile justice; juvenile delinquency; punishment of juveniles; Česko; Czechia