Nová Kaledonie : nová politika Paříže - Lizerot, Karel, 1974-
Autor vychází z článku A. Bensy: Nejisté vyhlídky Nové Kaledonie na nezávislost a zaměřuje se především na otázky týkající se politické budoucnosti Nové Kaledonie.