Nová Evropa a nový svět v pojetí českých (československých) politických stran 1945-1948 - Pehr, Michal, 1977-
Autor přibližuje vývoj a charakter československé zahraniční politiky v pojetí jednotlivých politických stran v letech 1945-1948.